Rreth 145 ar.kiv.ole janë gjendur të va.rros.ura nën një shkollë të mesme në Florida, që besohet të jenë pjesë e një v.arr.eze të shek. 12-të.

Zyrtarët e shkollës besojnë se va.r.ret janë pjesë e Ridgewood Cemetery, një vendvar.rim historik i njerëzve të v.arfër në fillim të viteve 1940 që ishte në pronësi të qytetit.

King High School u hap në vitin 1960. Zyrtarët filluan h.etimet muajin e kaluar pasi një person i tha një anëtari të bordit shkollor për vendndodhjen e va.rre.zave.

A.rki.volet janë v.ar.rosur 3-5 metra thellë. Për gati dy javë teknikët përdorën radarët për të konfirmuar vendndodhjen e ark.ivole.ve.

Në var.re.zë mund të jenë mbetjet e s.kele.teve të më shumë se 250 nj.erë.zve, pothuajse të gjithë afrikano-amerikanë.

Marre nga Top Channel

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP