Një studente 19-vjeçare ka treguar eksperiencën e saj me një burrë shumë herë më të madh në moshë, 61 vjeç.

Urszula Grzelak nga Varshava, Poloni, ishte 16 vjeç kur shkoi në Britani për të takuar familjen.

Ajo takoi aty Nigel Thorpe nga Oksfordi, i cili ishte mik i tezes së saj.

Urszula dhe Nigel kaluan ditë të tëra së bashku, duke u argëtuar nën shoqërinë e njëri-tjetrit. Por shumë shpejt ata do ndaheshin pasi Urszula u kthye në Poloni.

Por dashuri e madhe që kishte për Nigel bëri që ajo të shpërngulej në Britani të Madhe.

Prej më shumë se një viti çifti jeton bashkë. Njerëzit e kanë quajtur marrëdhënien e tyre ‘të sëmurë’, por Urszula e ka një përgjigje për kritikë.

“Tani mund të them që nuk ka rëndësi se çfarë thonë njerëzit. Unë do e jetoj jetën siç dua. Vetëm vetja ime mund ta dijë kë dua unë dhe se çfarë është e mirë për mua”,ka thënë ajo.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP