Një punonjës i policisë është veshur si personazhi i famshëm i filmave me super heronj, Batman me rastin e festës së Halloween dhe ka dhuruar spektakël për fëmijët e një spitali duke zbritur nga një banesë varur në një litar.

Për të vegjëlit që nuk mund të bashkohen me miqtë e tyre për festa në Halloween pasi janë nën trajtim si rrjedhojë e sëmundjeve të tyre këtë vit, Departamenti i Policisë së Toledos u solli festën atyre në ambientet e spitalit.

Punonjësit e Policisë së Toledos ishin veshur si super heronj duke përfshirë Wolverine, Captain American dhe Batman, në Spitalin e Fëmijëve ProMedica Toledo në Ohio të mërkurën. Në video shfaqen fëmijët të gjithë të lumtur duke qeshur teksa shikojnë punonjësin e policisë që zbret nga lartësia veshur si Batman dhe ngjan vërtet me të.

Ata kanë treguar se nuk ka gjë më të bukur se të dëgjosh të qeshurat e tyre gazmore në kushtet në të cilat ndodhen.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP