Vetëm 25 vjeçe, 130 tatuazhe në trup, dhe s’ka ndërmend të ndalojë.

Vajza australiane, Amber Luke, mori vëmendjen e mediave pas shn dërrimit të plotë që i bëri trupit me tatuazhe, duke çarë gjuhën në dy pjesë e madje duke ngjy rosur edhe kokë rdhokët e syve, një procedurë që për pak sa nuk e ve rboi.

Vajza ka shp enzuar me mijëra dollarë për p rocedurën dhe e quan veten “Vajza Dr agua”. Ajo pranon se procedura e ngjy rosjes së syve ka qenë më e dhi mbshmja dhe më e f riks hmja.

“I kisha sytë hapur dhe më inj ektuan një shi ringë nga katër herë në secilin sy. Për tre javë nuk shikoja fare”, ka thënë ajo për mediat.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP