Në këtë situatë të jashtëzakonshme për vendin, shkaktuar nga tërmeti i 26 nëntorit, Qendra Operacionale Kombëtare ka vënë në dispozicion një numër telefoni që mundëson ndihmën e menjëhershme për furnizimin me ndihma ushqimore e veshmbathje për qytetarët e prekur.

“Në funksion të informimit të qytetarëve të dëmtuar nga tërmeti, të cilët kanë nevojë për ndihma ushqimore apo veshmbathje, është në dispozicion të tyre numri i posaçëm: 0694110198″, shkruhet në njoftim./Lexo

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP