Një biznesmen i njohur u arr.estua në jahtin e tij lu.ksoz, pasi dyshohet se ka porositur vr.asjen e gazetares investigative nga Malta, Daphne Caruana Galizia.

Yorgen Fenech u arr.estua pak pasi jahti i tij kishte lënë portin.

Kjo ngjarje vjen vetëm një ditë pasi presidenti i Maltës, Joseph Muscat nënshkroi një letër ku garantonte falje presidenciale për personin e arr.estuar si ndërmjetës, i cili pretendon se e di kush e ka porositur vr.asjen e gazetares investigative.

Gazetarja u v.ra nga një bo.mbë në makinë para dy vitesh. Mediat e Maltës thonë se bo.mba mund të ketë ardhur nga nëntoka kr.iminale shqiptare.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP