Trekëndëshi i Bermudës, i njohur gjithashtu si Trekëndëshi i Djallit, është lokacion në veri të Oqeanit Atlantik, nga ku janë zhd ukur një sërë aeroplanësh dhe anije.

Në afërsi të këtij trekëndëshi është një nga rrugët më të kërkuara të transportit ujor, pasi përdoret shpesh nga anijet gjigande që kanë për destinacion SHBA-të, Evropën dhe Karaibet.

Zhd ukjet e mistershme u janë atribuar piratëve, dukurive paranormale por edhe oktapodit gjigand legjendat e të cilëve janë transmetuar nga marinarët për qindra vite.

Sidoqoftë mund të mos e kenë pasur shumë gabim. Në vitin 2005, biologët detarë Cunemi Kubodera dhe Kioichi Mori arritën ta filmojnë një oktapod gjigand në ato ujëra, që në një mënyrë shumë agr esive su lmon karremin.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP