Një përp lasje me ar më zjarri ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në lagjen “Dardania 1” në Gjilan. Mësohet se në orët e para të mëngjesit të sotëm, disa persona janë përfshirë në një konflikt të çastit, i cili ka degraduar deri tek ar mët.

Deri më tani janë arre stuar 6 persona, 2 prej tyre mësohet të jenë bodyguard-ët e reperit shqiptar Fero. Mësohet se ata janë vëllezërit Shqiprim dhe Shpresim Xheladini.

Ende nuk ka detaje se përse ka nisur sh erri me grupit të djemve, ndërkohë që të gjithë ndodhen në Polici duke dhënë dëshmitë e tyre.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP