Gazetarja Iva Tiço ka sjellë së fundmi në treg librin e saj të titulluar “Për vete”. E ftuar në emisionin “Soiree”, Tiço rrëfeu historitë personale që ka shkuar në libër, përfshirë këtu të gjithë ish-të dashurit e saj.

Ajo u shpreh se ish-të dashurit e saj janë ankuar se përsë Iva nuk i ka përmendur me emra.

Pjesë nga biseda në studio

Jonida Shehu: Ka histori ish-ash të tut?

Iva Tiço: Ka.

Jonida Shehu: E dinë ata?

Iva Tiço: Sigurisht.

Jonida Shehu: Ke patur debate?

Iva Tiço: Jo fare përkundrazi.

Jonida Shehu: E kanë pëlqyer këtë mënyrë?

Iva Tiço: Absolutisht po. Vetëm mund të kenë një problem që pse nuk i kam përmendur me emër .

Jonida Shehu: Kanë dashur të jenë me emër?

Iva Tiço: Po patjetër.

Jonida Shehu: Është emancipuar Tirana…

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP