Në forcat ush tarake, fuqia dhe rr ezikshmëria e ar mëve është me rëndësi jetike, veçanërisht për trupat e këmbësorisë, prandaj këto të fundit gjithnjë synohet që të pajisen me pu shkët e teknologjisë më të fundit.

E në rrjetet sociale është shpërndarë një video, se si një bazë ush tarake në Amerikë, teston tyten e një autom atiku M249.

Ky autom atik ka një k alibër prej 5.56mm, me një peshë prej 7 kilogramë deri në 10 kilogramë, si dhe një largësi efketive qitëse deri në 3 kilometër e 600 metra.

Në video mund të shihni se sa e qëndrueshme është tyta e këtij autom atike, deri në momentin kur ajo thyhet nga ‘fl aka’ e gj uajtjes me pl umba.

VIDEO:

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP