Pjesë nga deklarata e Metës

Vettingu i partisë u shpall para pak ditësh. Nuk jam i habitur se që ditën e parë që ka hyrë në zyrë ka pasur presione, që të bëhej pjesë e puçit për Xhaferllarin.

Presione nga maxhoranca?

Po nga maxhoranca se nga kush tjetër. Po të doni emra mund të kujtoni dhe deklaratën e Xhafajt, i cili i bëri presion Vitore Tushës që kishte kaluar.

Mendimi i SHBA?

SHBA është si yll është si shpirt se i ka bërë të qarta. Unë ua kam bërë të qartë se ne do të punojmë me kushtetutën e Shqiëprisë atë që kemi votuar. Ka vetëm një për Edi Ramën dhe disa palaço ndërkombëtarë. Ka vetëm një zgjidhje, referendumi. Edi Rama të dalë me diplomatët unë do ta dal me shqiptarët. Nesër është dhe dita e kushtetutës që kemi bërë 20 vite më parë. Larg duart nga Gjykata Kushtetuese. Larg duart nga Gjykata Kushtetuese. Këta hipokritët që duan të dërgojnë këtë çështje në Venecia janë hiprokit pasi nuk çuan zgjedhjen e Arta Markut që u kundërshtua nga të gjithë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP