Gjatë një pro teste anti-islame nga një grup eks tremistësh anti-islamik (SIAN) në Norvegji, pro testa ka deg jeneruar deri në pikën kur iu vendos zj arri një kopjeje Kur’ani, librit të shenjtë të myslimanëve në mbarë botën.

Kreu i grupit eks tremist ‘Stop Islamization of Norway’ (SIAN), Lars Thorsen, dog ji librin e shenjtë të myslimanëve, Kur’anin gjatë një pro teste anit-islame në qytetin e Kristiansandit, transmeton newsb omb.al.

Thorsen kundërshtoi kështu një urdhër policie i cili ishte kundër dje gies së librit të shenjtë, duke shkaktuar kështu reagime të ash pra nga komuniteti islam norvegjez.

Pro testa ndërkohë ishte aprovuar nga autoritetet lokale, por policia kishte paralajmëruar SIAN kundër shkat ërrimit të Kur’anit, pasi grupi tha se planifikonte ta bënte këtë veprim./Newsb omb.al.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP