Një ngjarje e rë.ndë ndodhi në një klinikë në Berlin të Gjermanisë, ku mjeku i njohur, prof. Dr. Fritz von Ëeizsaecker, u vr.a teksa po mbante një leksion për mëlçinë.

59-vjeçari është djali i ish-presidentit të ndjerë gjerman, Richard von Ëeizsaecker.
Policia thotë se ka arr.estuar një 57-vjeçar për ngjarjen e rë.ndë. Ai nuk ishte person i njohur për forcat e rendit.

Agr.esori po e ndiqte leksionin në rresht të parë në departamentin e psik.iatrisë. Krejt papritur ai nxori një th.ikë dhe su.lmoi mjekun e njohur.

Edhe një person që ndërhyri, u pl.agos.

Ngjarja ka sho.kuar Gjermaninë, aq më tepër kur nuk dihet motivi i këtij kr.imi

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP