Gjendja e rëndë që vazhdon të jetë në qytetin e Durrësit ka dhënë shumë dhimbje e lot tek të gjithë shqiptarët.

Pleq e të rinj janë mobilizuar për të dërguar ndihma ndërkohë një rast I prekshëm ka ndohur diku në Kosovë, ku një burrë i moshuar I mbytur në lot tregon para kamerave se sapo ka marrë pensionin dhe do të dhurojë 10 euro pasi nuk ka mundësi më shumë.

Në videon në vazhdim mund të ndiqni të plotë fjalën e zotërisë.

Video:

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP