Një pronë mahnitëse e cila u ndërtua fillimisht për kapitenin e një miniere të kallajit në vitet 1700 ka dalë në shitje për nën 1.7 milionë dollarë.

Boscundle Manor aktualisht funksionon si një hotel në vend, me restorant po ashtu dhe ndodhet vetëm një 1.6 km larg nga Eden Project.

Prona është e vendosur në Tregrehan, afër Shën Austell, Cornëall dhe vjen i plotë e madje edhe me mobilimin e plotë.

Mjafton të shikoni fotografitë për të kuptuar se bëhet fjalë për një ndërtesë të magjishme me tualete të shkëlqyera, salla ngrënie gjigante, një pishinë masive plot dritë dhe një oborr të mrekullueshëm.

Aktualisht është renditur nga Lillicrap Chilcott për 1.7 milionë dollarë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP