Majkëll Keroll fitoi vëmendjen e mediave para disa vitesh kur fitoi një lotari prej më shumë se 10 milionë eurosh. Tani punon si shkarkues qymyri me 10 sterlina ora.

Ai e shkriu të gjithë pasurinë brenda pak vitesh me alk ool, d rogë dhe pr ostituta. Sipas tij, ishin 10 vitet më të bukura dhe nuk pendohet fare që i shpenzoi të gjitha paratë pa kursyer asgjë.

Kur kishte para, Britaniku fatlum organizonte or gji me nga tetë vajza njëherësh e mburrej se kishte kryer marrëdhënie me aq shumë femra sa nuk mbahet mend. “Zgjohesha dhe në çdo dhomë kishte miq që vazhdonin të bënin se ks”, mburrej ai. Por tani i është kthyer punës së transportit të drunjve e të qymyrit dhe ka një shtëpi të vogël me qira.

Me shokët e de hur ai luante me përp lasje makinash në oborr, dilnin rrugëve të dr oguar dhe u blinin njerëzve fast-food-e, gr indeshin e shkaktonin trazira, duke përfunduar kështu 30 herë në gjyq, dhe tre prej të cilave përfunduan me d ënime. Tani thotë që është më i lumtur.

Kur fitoi lotarinë, ai ishte i fejuar me Sandra Aitken, e cila ishte shtatzënë në muajin e shtatë, me vajzën e tyre Bruk. Biletën fituese të lotarisë e kishte blerë me 4 sterlinat e fundit që i kishin mbetur nga rroga.

Ai u martua me Sandrën, por ajo e la e neveritur, për shkak të jetës së shfrenuar që kishte nisur të bënte, me ko kainë e pros tituta. Ajo mori 1.6 milionë euro pas ndarjes.

Pasi mbeti beqar, shtëpia e tij u kthye në një strofull or gjish, me pije të shtrenjta, me nga 2000 sterlina (2200 euro) kok ainë në ditë, nga tetë pr ostituta njëherësh e shokë që i afroheshin për të marrë një copë të qejfit.

Sot ai thotë që nuk i ka humbur paratë, por i ka shpenzuar. Ai fajëson edhe shoqërinë “grabitqare” për mbarimin e parave. Po t’i bjerë prapë lotaria, thotë se nuk do ta lërë punën as edhe një ditë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP