Një burrë 54-vjeçar është pra.ngosur në qytetin e Durrësit. Mësohet se mbi të rëndon ak.uza për nga.cmim sek.sual ndaj një të miture.

E ditur bëhet se e mitura është vetëm 15-vjeç dhe se ka qenë vetë ajo që ka denconuar se është abu.zuar se.ksualisht.

Në njoftimin e policë shkruhet se inicialet e të arr.estuarit janë A.L. Por rrethanat në të cilat ka ndodhur kjo ngjarje nuk bëhen të ditura.

Njoftimi i policisë:

Specialistët për Hetimin e K.rimeve, në Komisariatin Durrës, arr.estuan shtetasin: A.L.,54 vjeç, banues në,Durrës, pasi dyshohet se ka nga.cmuar sek.sualisht, një 15 vjeçare.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP