Kryeministri i Irakut Adil Abdul-Mahdi paralajmëroi sot se do të dorëzojë në parlementin irakian dorëheqjen pas përshkallëzimit të pro testave në kryeqytet dhe jug të vendit ku ditën e premte u ekz ekutuan 50 veta.

Për mediat e huaja, Mahdi tregon se ky vendim do të shërbejë për të zbutur sadopak gje ndjen ka otike në vend, ku brenda dy muajve janë vr arë gati 400 persona.

‘’Do t’i dërgoj parlamentit një memorandum zyrtat të dorëheqjes nga posti i kryeministrit, në mënyrë që parlamenti të mund të vlerësojë vendimet e tij’’, bëri me dije në deklaratë publike.

Fjalët e tij janë pritur me gëzim dhe entuziazëm nga pro testuesit, të cilët kërkojnë rrë zimin e qeverisë shiite pro-iraniane, të cilën e ak uzojnë për rritjen e nivelit të korr upsionit, pabarazisë, përç arjes ndëretnike etj.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP