Një ngjarje e paz akontë ka ndodhur mes diplomatëve dhe një sekretareje, në Ambasadën e Katarit në Londër. Sekretarja ka bërë një de noncim tro nditës, teksa ka thënë se diplomatët e vendit arabik iu lutën për se ks, i kërkuan që të organizonte or gji dhe madje donin të flinin me vajzën e saj adoleshente.

Sipas mediave britanike, Deanne Kingson, 58 vjeçe, mësohet të ketë thënë se ishte në prag të vetëvr asjes, pas punës që kishte kryer në ambasadë, në Londër.

Gjykata e Londrës dëgjoi edhe faktin se si ambasadori u përpoq vazhdimisht ta merrte në shtrat.

Mësohet se kur ajo refuzoi, ai shënjestroi vajzën e saj 19-vjeçare.

Zonja Kingson, e cila më pas u push ua nga puna prej ambasadës, por pasi e hodhi çështjen në gjyq i është dhënë një kompensim mbi 400,000 mije euro.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP