Ze Maria, ish-trajneri i Tiranës, ka bërë një dedikim prekës Shqipërinë dhe vik timat që la pas tërmeti. Braziliani thotë se Shqipëria është në zemrën e tij dhe se i lutet Zotit që të mos ketë më vi ktima.

“Me të vërtetë shumë i trishtuar për atë që ka ndodhur në Shqipëri… Një vend fantastik me njerëz të shkëlqyer. Nga larg nuk mund të bëj gjë tjetër veçse të lutem dhe t’i kërkoj Zotit që të mos ketë më vi ktima.

Ishte vërtetë shumë e rëndë kjo tragjedi, por shqiptarët janë njerëz që janë mësuar të luf tojnë dhe do të dalin më të fortë! Lutem për ju, keni një vend në zemrën time”, shkruante Ze Maria në “Instagram”.PANORAMASPORT.AL

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP