Ka shkuar në 29 numri i personave të vde kur nga të rmeti shkat ërrimtar që goditi mëngjesin e djeshëm vendin. Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, ka dalë pak më parë në një deklaratë për mediat nga spitali i Tr aumës. Ajo ka thënë se dy persona, një vajzë dhe një djalë, do të dërgohen jashtë për mjekim më të specializuar. Sipas saj, 62 persona ndodhen në spitalin e Tra umës.

“Jemi duke marrë informacion për njerëzit që janë nën mjekim. Edhe për ata që kanë pësuar tra umë, do të kemi një bashk ëpunim me italianët për një tra jtim më të specifikuar. Janë trajtuar deri më tani në spitalin e Traumës, në spitalin e Durrësit, në QSUT 658 të lën duar dhe një pjesë e madhe e tyre kanë lënë spitalet, vetëm 62 ndodhen në spital. Dy nga të pla gosur, për ndihmë më të specializuar mund të nisen jashtë. Familjarët e tyre i takova, njëri prej rasteve është një djalë ka ardhur me tra umë të kokës dhe është për t’u çuar jashtë. Edhe një vajzës i kanë bërë dy ndër hyrje dhe po studiohet për t’u nisur jashtë.”, është shprehur Manastirliu. 29 vik tima, 650 të lën duar, 47 persona të shpëtuar, është bilanci i tër metit që god iti dje vendin. Ndërkohë, në Thumanë dhe në Durrës vijojnë kërkimet, pasi 25 persona janë evid entuar të hum bur.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP