Një çift i cili u detyrua të shesin artin e tyre për të përfunduar projektin e tyre në Grand Designs pasi mbaruan paratë më në fund kanë përfunduar shtëpinë e ëndrrave të tyre gjashtë vjet më vonë.

Colin MacKinnon dhe partnerja e tij, sportistja, Marta Briongos, nga Strathaven në Skoci zbuluan një plan ambicioz për të ndërtuar një shtëpi metalike pranë tokës që ata zotëronin.

Ai e bleu atë pasi trashëgoi 76,000 dollarë në vitin 2005, dhe çifti planifikoi të ndërtonte një shtëpi të frymëzuar nga avionët duke qenë se edhe vetë Colin ishte një instruktor avionësh.

Ata planifikuan një shtëpi dykatëshe, me një garazh dhe katër dhoma gjumi të vendosura në katin e parë, me një shkallë spirale në brendësi.

Shifra që ata zotëronin fillimisht nuk ishte aspak e mjaftueshme ndaj edhe u detyruan të shesin koleksionin e tyre të artit me një vlerë prej 50,000 dollarësh. Shëtpia e cila mund të përfundonte në një vit u realizua për plot 6 vite sepse çifti hasi vëshirësi në grumbullimin e të ardhurave por nuk u dorëzua dhe sot ka shtëpinë mahnitëse të ëndërruar.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP