Këto ëmbëlsira duken shumë të vërteta dhe janë bërë nga Luke Vincentini i cili është një kuzhinier fantastik dhe bën ëmbëlsira vërtet reale që ngjajnë si një filxhan kapuçino, si një pako me patatina, si një shishe birrë.

Nuk ju mungon asnjë detaj dhe duken aq ndjellëse dhe aq të shijshme në të ngrënë dhe kanë jo vetëm pamjen e një objekti të caktuar po edhe material duket identike dhe shumë realiste.

Luke nuk është vetëm një pastiçjer po edhe një artist, një skulptor i vërtetë në atë çfarë krijon. Por në këtë video kjo nuk mjafton. Është edhe një sekuencë tjetër ku shfaqen torta që duken të mrekullueshme dhe të shijshme njëkohësisht.

Një kek me një kombinim shijesh dhe ngjyrash. Tortë që ngjan si një copë e madhe shalqini, tortë që ngjan si një lule masive…Zbulojeni më tej këtë video!