Të gjithëve na kujtohet deklarata e Indrit Muratit ‘Problemit’ e dhënë për ‘Gazeta Flash’, kur kishte deklaruar në vitin 2016, që nëse tifozët serb do të vijnë në Shqipëri për ta ndjekur kombëtaren e tyre do të kthehen me arkivol.

Deklarata e tij kishte bërë bujë të madhe në gjitha mediat ballkanike, serbet madje kishin kërkuar arrestimin e tij.

Por megjithatë ‘Problemi’ edhe pse nuk është shumë aktivë në syrin e medias shqiptare ai vazhdon të bëjë një jetë me plot luks.

Indriti i cili po jeton tani në Kanada, duket që edhe në sferën private e ka jetën në vijë.

Nga burimet tona dhe duke e parë bisedën e tij në ‘instastroylive’ kemi vrenjtur që promotori i shumë artistetëve dhe vipave shqiptar ka filluar lidhjen me modelen arabe të quajtur Petronela.

In higher education, you are asked to be particularly rigorous about how to mention sources in a homework assignment. Not doing so is considered “plagiarism”, that is, fraud. For example, if you click this link here now
and paste an excerpt of text found on the internet and written by another without indicating the source or quotation marks: you pass the work of another (his text) for yours; you take away from your reader useful references that could allow him to go further; you deplete your duty. Universities now give specific advice to students on how to mention sources, write bibliographic references (eg with specific software), and be vigilant in group work (if a student is doing plagiarism, all the others are co-responsible). Find out what your school has in place and if in doubt, ask a teacher for advice.

Modelja arabe është një vajzë shumë seksi, fotot e saj marrin shumë pëlqime në rrjetet sociale.

Një gjë është e sigurt, ultrasi shqiptar dukët që është dashuruar në modelen arabe, pasi që gjatë bisedës tyre në ‘Instastorylive’ kanë folur edhe për një martesë të mundshme.

Ne kemi siguruar disa foto të cilat mund t`i shikoni më poshtë.