Fotot e propozimeve janë kryesisht të mbushura me emocione dhe gëzim ( sidomos nëse ajo thotë po). Por, rezulton se këto foto të sjella në forma të ndryshme mund të jenë pak të ngatërruara.

Së fundmi një fotografi e ndare në Instagram po bën xhiron e rrjetit për shkak të një ‘rastësie’ disi të sikletshme.

Si duket vjehrra e një vajze donte t’i bënte një surprizë çiftit duke u krijuar skulpturën e momentit të propozimit.

Bashkë me foton, vajza shkruante:

Vjehrra mendoi se ishte ide e mirë që ta kthente në skulpturë këtë moment të bukur.”
“Problemi” me skulpturën qëndron tek dora e djalit i cili është ulur në gjunjë duke i propozuar vajzës.

Dy fotot janë ndarë fillimisht në Reddit nga u/zevHS dhe po bën sërish xhiron e rrjetit pasi u nda në llogarinë e Instagramit me emër ‘Aëkëard Family Photos’.