Nora Istrefi dhe Robert Berisha na befasuan me lajmin e papritur të ndarjes së tyre.

Por, pas lajmit të bujshëm, që mori dhenë në median rozë, duket se Robert Berisha është penduar që e tha gjithçka troç. Ai ka fshirë postimin e bërë në profilin e tij në Instagram, duke na lënë të dyshojmë se pas këtij veprimi fshihet ish-bashkëshortja e tij, Nora Istrefi.

Postimi i Robert Berishës për ndarjen nga Nora Istrefi nuk është më.
Në një postim në rrjete sociale një ditë më parë, me një dedikim të gjatë, Robert Berisha sqaronte se ai dhe Nora nuk ishin më bashkë, por ruanin një miqësi mes tyre dhe ndarja kishte ardhë e natyrshme, duke mos krijuar armiqësi