Një she.rr mes fëmijësh për radhën e lojës në një park në Itali ka përfshirë në debat të ashpër edhe prindërit emigrantë shqiptarë.

Mediat italiane raportojnë se nëna e njërit prej fëmijëve që u zu me një tjetër për radhën dhe kohën në lodrat e parkut u zu me babën e fëmijës.

She.rri ishte me fjalë, por u dëgjua edhe nga persona të tjerë. Ngjarja nuk u mbyll me kaq, pasi bashkëshorti i gruas nuk e toleroi dot. Ai mblodhi tre shokë dhe vendosi të merrte hak ndaj bashkëatdhetarit.

I shkuan në lokal të nesërmen kur ai ishte duke pirë kafe dhe e dhu.nojnë keq. Sipas policisë, në vend mbeten shenja gja.ku, ndërkohë që shqiptari i dhu.nuar u dërgua me urgjencë në spitalin San Paolo në Savona

Dh.unuesit ikën me një makinë nga vendi i ngjarjes, por nuk shkuan dot larg, pasi u ndoqën nga policia dhe u vunë në pr.anga.