Kryeministri Edi Rama ka bërë të ditur se javën e ardhshme do të nisë rindërtimi i rrugës së Thethit.

Në faqen e tij të Facebook, Rama ka prezantuar projektin në 3D të rindërtimit të infrastrukturës së Thethit, ku premton transformim dhe zhvillim të integruar për qarkun e Shkodrës.

“JAVEN E ARDHSHME… nis rindërtimi i Rrugës së Thethit, një transformim i shumëpritur nga banorët e zonës së magjishme turistike dhe në funksion të zhvillimit të integruar të qarkut të Shkodrës🌲

#ShqipëriaqëDuam☀”, thekson Rama.