Një she.rr masiv ka ndodhur në një lokal në qytetin e Gjilanit. Disa të rinj janë përfshirë në një përl.eshje fizike me njëri-tjetrin.

Siç shihen dhe nga pamjet, she.rri ka degjeneruar derisa djemtë kanë përdorur karrige për tu god.itur mes tyre.

E gjithë ngjarja ka ndodhur në sy të klientëve në një restorant, të cilët kanë parë gjithë skenën pa ndërhyrë.

VIDEO nga Indeksonline