Fondacioni jofitimprurës Global Earthquake Model, që është me seli në Itali, ka prezantuar hartën e re të të.rmeteve në gjithë botën.

Sipas GEM janë disa zona në të gjithë botën, nga të cilat dhe në Shqipëri, Itali e Greqi që kanë rre.zikshmëri të lartë nga tërmetet.

Hartat, që janë produkt i një pune kërkimore shumë vjeçare dhe rinovohen thuajse çdo një vit, zbulojnë se cilat zona të botës janë më të ekspozuara ndaj tërmeteve.

Videon e gjeni te linku më poshtë:

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP