Presidenti Ilir Meta shkruan se ikja e parakohshme e Xhuvani është një humbje e madhe për artin dhe kinematografinë shqiptare.
TIRANË- Presidenti Ilir Meta ka reaguar lidhur me vdekjen e regjisorit Gjergj Xhuvani.

Në rrjetet e tij sociale, Meta shkruan se ikja e parakohshme e Xhuvani është një humbje e madhe për artin dhe kinematografinë shqiptare.

“Gjergj Xhuvani na la pas një trashëgimi të jashtëzakonshme artistike, që nderohet me respekt nga të gjithë e do të mbahet mend gjithmonë. I përjetshëm kujtimi i Tij!,”-shkruan Meta.

Postimi i plotë: