Policia ka mundur të gjejë sot pas katër ditësh të zhd ukur, shtetasin Nezir Ahmetaj, i moshës 60 vjeç, nga Puka.

Ahmetaj kishte dalë për të mbledhur manafera më datën 4 gusht në fshatin Dardhë, por që nga ajo ditë asgjë nuk dihej për fatin e tij.

60 vjeçari hu mbi gjurmët në mal, por u lokalizua vetëm sot falë ndihmës së një helikopteri të specializuar për operacione të tilla.

Ai u transportua sot në spital në gjendje të fikti.

Si pasojë e konsumimit të frutave të pyllit, Ahmetaj kishte pësuar hel mim si edhe kishte hu mbje të memories dhe të ekuilibrit.

Ai kishte rrëshkitur në mal dhe kishte thy er këmbën si edhe kishte pësuar dëmtime të tjera./boldnews

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP