Një shqiptar ka the rur me thi kë kolegun e tij polak me të cilin ndante apartamentin, në natën midis të mërkurës së dhe të enjtes.

Sipas policisë së Milanos gjithçka ka ndodhur pas një gri ndje për motive ban ale. Ngjarja ka ndodhur në një apartament në Via Primatiçio në Milano.

Rreth mesnatës, në fund të një diskutimi të ndezur, një burrë go diti vazhdimisht shokun e tij të dhomës, një qytetar polak tridhjetë e katër vjeç, me thi kë kuzhine.

Agr esori e go diti vik timën në bark dhe në pjesë të tjera të trupit, por për fat të mirë ato nuk prekën organet jetësore.

34-vjeçari polak u shpëtua nga ndihma e shpejtë mjekësore. Agr esori shqiptar mundi tia mbathë dhe tashmë është në kërkim nga policia.