“Messi është një bir kur*e. Nuk më plas fare nëse Messi dëmtohet. Shpresoj që ai të vd esë dhe të ndalojë së shënuari gola hahaha”, këto janë komentet e Junior Firmo, blerjes së fundit të Barcelonës.

Mbrojtësi 22-vjeçar është gozhduar për këto fjalë, që ai i ka shkruar në Twitter disa vite më parë.

Gjithsesi spanjolli me origjinë nga Republika Domenika u sqarua me disa fjalë të thjeshta:

“Unë thashë gjëra të shëmtuara rreth Messit në Twitter për ta ngacmuar atë. Kaq është, vetëm disa fjalë fëmije. Këto janë gjëra që kur je 15 vjeç, kur askush nuk të njeh dhe kur nuk mund të mendoni se do të ketë pasoja vite më vonë“.

Firpo pranoi se ka bërë gabim që i ka thënë ato fjalë dhe shtoi se: “Messi është lojtari më i mirë në botë. Kështu them gjithmonë kur njerëzit më pyesin për ‘Topin e Artë’, ata duhet të ia japin Messit atë dhe më pas të bëjnë një çmim tjetër për të pjesën tjetër dhe më pas mund të shohim kush e meriton më shumë.”