Policia e Tiranës ka finalizuar një operacion të koduar “Peza”, duke sekuestruar 3 ar më zjar ri dhe 308 fishe kë luftar ak si dhe duke vënë në pra nga një 47-vjeçar që posedonte këto ar më.

Një ar më zjar ri pistol etë me 8 fish ekë u gjet gjatë kontrollit të ushtruar në banesën e tij në Ballashenj, ndërsa në afërsi të banesës së tij, shërbimet e policisë gjetën dhe sekuestruan edhe dy ar më zja rri të tjera, konkretisht një autom atik kallash nikov dhe një push kë, si dhe 300 fishe kë luft arakë.