Duket e pabesueshme, por është e vërtetë.

Ka disa vende në planetin tonë ku graviteti thjesht… nuk funksionon.

Për më tepër ndiqni vendet në galerinë e mëposhtme:

1.Shtëpia e mistereve, Oregon SHBA?
2.Ujëvara me “kokë poshtë” në Angli
3.Mali Aragats, Armeni
4.Hoover Dam në Nevada, SHBA?
5.Kulla e Djallit në Wyoming, SHBA?
6.Ruga misterioze në Korenë e jugut?
7.Guri në Davasko, Argjentinë?
8.Myanmar
Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP