Një ngjarje tm erruese e ka ndodhur në një restorant në Florida. Përmes një video të bërë virale, është parë që një copë mishi pule i përpunuar ka qenë e gjallë dhe ka lëvizur.

Është fr ikësuese momenti kur mishi nis të lëviz, dhe të gjithë njerëzit fillojnë të bërtasin.

Kjo video u publikua në Facebook nga gruaja e cila ishte në restorantin në Florida, para dy javësh dhe tashmë kjo video është parë mbi 4 milion herë.

Është e paqartë se ku është marrë ky mish, por është mësuar se ishte restorant japonez, kinez ose korean.

Njerëzit postuan komente negative, të mërzitur me këtë fakt ata shkruajtën se lëvizjet ishin shkaktuar nga pjesë nervore që ende nuk kishin vd ekur.