Moti i keq ka përfshirë pjesën veriore të Shqipërisë dhe Malit të Zi.

Nga stuhitë janë prekur zonat bregdetare të cilat janë të vërshuara nga turistët, në masën më të madhe të tyre si edhe çdo vit e përbëjnë pushuesit kosovarë.

Por, sot për pushuesit ka qenë një ditë e humbur, por dhe e rrezikshme, pasi që janë përballur me stuhi e dallgë.

Në video ju mund të shihni se si dallgët përshkojnë detin në Ulqin.