Kryeministri Edi Rama ka mohuar të ketë komunikime me kryedemokratin LulziM Basha. Gjithashtu Rama tha se për shkarkimin e Metës do të merrej parasysh vendimi i Komisioni të Venecias.

Pyetje: A ka ndonjë komunikim mes jush dhe zotit Basha përmes diplomatëve?

Rama: Jo, asnjë.

Pyetje: Nëse Kom. i Venecias i jep të drejtë presidentit, çfarë do të bëjë maxhoranca? A do të vazhdoni procedurat për shkarkimin e tij.

Rama: Ne kemi çuar çështjen për të pasur një proces të konsoliduar dhe të mirëkuptuar nga publiku. Por edhe të qartë për të gjithë. Do të presim edhe raportin e Venecias dhe do të gjykojmë në bazë të raportit. Nuk ishin të detyruar taçonim por duke qënë e i besojmë dhe në këtë rast kemi mundësinë t’i drejtohemi një mendimi të padyshimtë në këtë fushë i jemi drejtuar atyre.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP