Po flitet në media për një lidhje të mundshme mes Ori Nebiaj dhe Isli Islami. Por çfarë ka deklaruar së fundmi për këtë Islami.

‘Sa shumë shkoni ju pse nuk jeni lidhur bashkë, shumë po e zgjatni na latë dhe ne kështu ne, ankth dita ditës më keq për ne’, i shkruan një fans.

Ndërsa përgjigjja e Islamit është: ‘Asnjë lidhje logjike në gjithë këtë që the”.

‘Unë mendoj se ka lidhje logjike dhe e them me plot gojën ju shkoni shume bashkë sinqerisht’, i shkruan sërish fansi, por moderatori nuk ka komentuar më.