Ky është momenti sh.okues kur dy vëllezër, djemtë e një gruaje të vr.arë, su.lmuan në sallën e gjyqit vr.asësin e nënës së tyre, përpara se gjykata të merrte vendimin përfundimtar për këtë të fundit.

62-vjeçari, Dale Williams, ishte në pritje të dë.nimit në Gjykatën e Youngstown për vr.asjen e 46-vjeçares Elizabeth Pledger-Stewart, kur fëmijët e vi.ktimës nisën su.lmin e tyre.

Kamerat e në sallën e gjyqit filmuan pë.rleshjen dramatike, ku dy vëllezërit g.odasin vr.asësin e dë.nuar, në përpjekje për ta që.lluar në kokë.

Të dy vëllezërit u arr.estuan dhe u dë.nuan me 30 ditë b.urg për shpërfillje të gjykatës.

Vr.asësi i dë.nuar u dërgua në spital për një kontroll mjekësor, ndërkohë që dë.nimi për të është shtyrë.

Williams u ar.restua fillimisht pasi dëshmitarët okularë i thanë Policisë së Youngstown se panë që ai vr.au 46-vjeçaren në qershor 2017.

Vr.asësi thuhet se u pë.rplas në pjesën e pasme të makinës së Pledger-Stewart dhe kur ajo doli nga automjeti, u që.llua për vd.ekje me ar.me zj.arri nga 62-vjeçari.

Oficerët e Policisë së Youngstown u tërhoqën, teksa po ndodhnin të sh.tënat. Më pas Wilson u do.rëzua.

Williams mund të përballet me një d.enim prej 23 vitesh.

Plas keq sherri në sallën e gjyqit, vëllezërit sulmojnë vrasësin e nënës së tyre on Vidnews.