Aktroja e njohur nga Tropoja Arjola Demiri, ka sjellë në skenën e teatrit një rol të pazakontë, që theu tabu dhe la pa fj alë të gjithë. Asaj i duheshe të mast rubohej në skenë dhe kjo gjë duket se ka sjellë reagime instiktive tek meshkujt.

“Unë në monodramën e fundit që kisha, meshkujt e kishin më shumë mendjen që u eks ituan se sa e shijuan ose morën mesazhin që përcillej…

Në fakt nuk është se kam bërë ndonjë gjë që ndonjë aktor më parë se ka bërë…Jam munduar të mos e ekzagjeroj, mos bëj gjëra v ulgare, por të jenë estetikisht të pranueshme për të gjithë. Meshkujt ndjeheshin të ek situar,”-është shprehur aktorja në emisionin “Opinion”.