Blendi Fevziu është një ndër gazetarët më të suksesshëm në Shqipëri dhe sigurisht edhe më i paguari. Shpesh rroga e tij është komentuar.

Ndërkohë, i ftuar tek ‘3-shat”, Bora Zemani e ka pyetur pikërisht për një gjë të tillë.

Moderatorja e ka pyetur nëse merr më shumë se 7 mijë euro në muaj, ndërsa Fevziu i ka habitur të gjithë me përgjigjen.

“Po i marr”, tha ai. “A të ngelet ndonjë lek pas shpenzimeve që ke”, e pyet sërish Bora, ndërsa Blendi përgjigje:”Pa dyshim që më ngelet”.