Është mbajtur sot mbledhja e parë e Komisionit të Posaçëm Hetimor për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Mbledhja u drejtua nga kryetari Ulsi Manja.

Ndërkohë, u zgjodh edhe sekretarja, Klotilda Bushka. Ndërkaq, Alket Hysnei dhe Halit Valteri do të jenë relatorë.

Hapi i parë i këtij komisioni që do të ndërmerret do të jetë ngritja e një sekretariati teknik që do punojë edhe gjatë muajit gusht.

Vijon…