Sexual intercourse in bed

Çdo vit vdesin regjistrohen mira raste të vd ekjes gjatë marrëdhënieve se ksuale.

Shkaqet janë të ndryshme por më të zakonshmet janë këto:

Su lm në zemër si pasojë e dehidratimit.

Pajisjet apo lojërat e rrezikshme gjatë se ksit.

Mungesa e elasticitetit dhe e pozicioneve me kokëposhtë.