Sipas “Ndikimit për Gratë”, vajza e re me origjinë nga Shkodra, Sabrina Lekaj, është një nga 37 gratë që humbin jetën për shkak të dh*nës në Australi në vitin 2019.

Policia e gjeti trupin e pajetë të saj në sediljen e pasagjerit në makinën që i kishin dhuruar familja para disa kohësh, pranë babait të saj, i cili kishte mbetur i pl.agosur me th.ikë.

I dyshuari kryesor është babai i vajzës, i cili mendohet se e ka v.rarë vajzën dhe më pas ka tentuar të v.rasë veten. Nëna e vajzës ishte në gjendje shumë të pikëlluar për të dhënë deklaratë për mediat.

Policia ka marrë në mbrojtje të specializuar motrën dhe vëllain e vogël të saj.