Stina e verës mund të cilësohet mjaft mirë edhe si stina e gjarpërinjve.

Në muaj e verës ata dalin në masë sepse janë në kërkim të ujit.

Gjarpinjtë cilësohen edhe si mjaft të rr ezikshëm, pasi he lmi i tyre mund të jetë vd ekjeprurës.

Një fermer shqiptar nga Podujeva teksa ishte duke punuar me sfurk për të mbledhur kashtën i ka dalë një gjarpër mes barit.

Më pas ai e ka go ditur duke ia ndarë trupin në dy pjesë gjarprit, por edhe pse i pr erë ai vazhdon ende të lëvizë.

Më poshtë po ju sjellim edhe videon që tregon se sa të rr ezikshëm janë gjarpërinjtë.

Pamje të frikshme/ Fermeri shqiptar i ngul sfurkun gjarprit dhe e ndan më dysh, ai vazhdon akoma të lëvizë on Vidnews.