Çfarë i mundon Ramën e Bashën, në këtë muaj të nxehtë?!

Edi Rama do të rrisë taksën e naftës, 2 lekë për litër!
Rama, duhet të mendojë për grupet kr iminale që e sollen në pushtet; për ish-ministrat e tij që janë kapur në kr im zgjedhor’ për oligarkët dhe vazhdimësinë; për Sandrin e Elisën; për të tjerët që i bu rgosi dhe hodhi në rrugë. Në fakt halli më i madh është se tashti po mendon vetëm për “by thën” e vet!