Disa kazanë mbeturinash kanë marrë flakë ngjitur me stadiumin ‘Arena Kombëtare’. Nga ky zjarr janë ngritur shtëllunga të mëdha tymi që kanë mbuluar zonën përreth.

Kazanët kanë qenë të mbushur plotë dhe për shkak se kanë qenë afër janë përfshirë të dy nga flakët. Nuk dihet nëse zjarrvënia ka qenë e qëllimshme apo ka qenë si pasojë e temperaturave të larta ose nga ndonjë pakujdesi e kalimtarëve.