Një burrë nga India ka bërë një veprim, i cili nuk është dëgjuar më parë.

E themi këtë, pasi burri në fjalë i ka kafshuar një gjarpër, pasi ky i fundit e kishte pic.kuar.

Raj Kumar, nga Uttar Pradesh ishte duke pushuar në shtëpi ditën e diel, kur papritur e kafshoi një gjarpër.

Babai i tij ka thënë:

Djali im ishte duke pushuar në momentin që u pi.ckua nga gjarpri, ai ishte i de.hur dhe e kaf.shoi zvarranikun.’’
Sipas mjekëve gjarpri që kafshoi Rajn ishte një gjarpër jo i rre.zikshëm.

Njëri prej mjekëve ka thënë:

Kjo ishte shumë e çuditshme. Unë kam parë njerëz që vinë në spital pasi janë kafshuar nga gjarpri, por jo person që ka kafshuar gjarprin.”